Pomeranian Havlarmı?

Temel itaat eğitimi almalıdır yoksa çok yüksek sesli devamlı havlar. Günlük bakımı ve taraması çok önemlidir, devamlı bakım ister. Korkusuz bir yapısı vardır. Kendinden büyük köpeklere havlayabilir.

Bu tür öteki köpekler ve insanoğlu ile antak kalma konusunda çekimser davranabilmektedir. Yabancı insanları sevmez ve onlara ön yargılı yaklaşırlar. Türün fazlasıyla ilgi bağımlısı olması sebebiyle sürekli onun ile ilgilenmeniz gerekiyor. 

Eğitilebilirlik düzeyi bakımından her şeyi oyun olarak görmüş oldukleri için eğitim esnasında fazlasıyla eğlenecekler. Bu da onları kolay eğitilebilmelerine sebep olacaktır. 

Pomeranian Boo cinsinin koruma içgüdüleri ne kadar yüksek olsa da koruma bakımından fazlasıyla geri planda kalıyorlar. Yani Pomeranian Boo sahiplenmeyi düşünüyorsanız onu ne olursa olsun koruma köpeği olarak düşünmemeniz gerekiyor. 

Yapıları bakımından sürekli gülen, keyifli bir yüz ifadesine sahiplerdir. Bu da onları en fazlaca tercih edilen ve bir o kadarda pahalı bir köpek eşeysel haline getiriyor. Sıhhat durumu köpeğinizin davranşlarını değiştirebilmektedir. Bu hastalıklardan en önemlisi obezitedir.

Yavru pomeranian eğitimi konusunda profesyonel destek almak istiyorsanız Köpek Eğitmeni Murat GÜNGÖR ile iletişime geçebilirsiniz. 

Obezite (Pomeranianların şişmanlığa ciddi yatkınlığı var, şişmanlığın şeker hastalığı, kalp hastalığı, kanser şeklinde biroldukça ciddi soruna zemin hazırladığını unutmamak ve bu köpeklerin kilo almasını engellemek son derece önemli)


Yabancılara ve şüphelilere havlarlar. Bekçilik içgüdülerine sahiptir.

Profesyonel Köpek Eğitmeni Murat GÜNGÖR ile iletişime geçebilirsiniz. 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pomeranian Boo Genel Özellikleri

Pomeranian Karakter Özellikleri