Pomeranian Karakter Özellikleri

Pomeranian köpeklerin en belirgin karakter özelliği direnmeçılıklarıdır. Bu sempatik canlıların inatçılığı tuttuğunda istediğini alana kadar asla vazgeçmezler, böyle bir durumla karşılaşırsanız huyuna gitmenizi tavsiye ederiz. Pomeranian köpeklerin kim bilir en kötü sayılabilecek özellikleri çocuklarla çok iyi anlaşamamalarıdır. İnsanlarla oldukca yakın ilişkiler kurabilseler de çocuklu aileler tarafınca tercih edilmemektedir.

Yaşadığı ortama oldukca rahat adapte olabilen pomeranian köpek ırkı apartman dairelerinde kolaylıkla yaşayabilir. Gün boyu evin içinde peşinizden oradan oraya koşabilen bu sevimli canlılar oldukça enerjik bir yapıya sahiptir. Egzersiz ihtiyacını çoğu zaman evde giderebilen köpek ırklarındandır. Diğer köpek ırklarına karşı agresif davranışlar sergileyebilirler sadece kedilerle iyi anlaşabilen köpek ırkları arasındadırlar. 

Pomeranian ırk bir köpeğiniz var ise yürüyüşlerinizde köpeğinizin güvenliği için mutlaka köpek tasması kullanmanız tavsiye edilmektedir. Yabancılara karşı pomeranian köpekler her süre şüpheci yaklaşmaktadırlar. Tüm bu özellikler genel varılan kanılardır, köpekler de insanlar benzer biçimde kendine özgü karakteri olan canlılardır ve eşsizdirler. Bu nedenle aynı cins köpeklerin davranışlarının bile birbiriyle benzerlik göstermeyebileceğini unutmamalısınız.

Pomeranian eğitimi konusunda tecrübeli ve yıllardır profesyonel köpek eğitmeni olarak bilinen Murat GÜNGÖR'den destek alabilirsiniz. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pomeranian Boo Genel Özellikleri

Pomeranian Havlarmı?